Onze partners

Onderzoeksbureaus moeten in onze optiek niet alleen goed zijn in hun vaak, maar vooral ook een nauwe relatie hebben met partners die in de praktijk met dienstverlening bezig zijn. Alleen dan krijgen ze de scherpte die nodig is. De Onderzoekers is gelieerd aan twee partners, die beide in een groot aantal branches en sectoren actief zijn en veelvuldig met vooral onderzoeksvragen worden geconfronteerd. Go! Total Branding richting zich op marketingstrategie en merkstrategie. Smidswater richt zich op positionering, merk en identiteit. Met deze partners is De Onderzoekers niet alleen in staat tot het uitvoeren van projecten op het gebied van kwalitatief onderzoek, maar behoort ook kwantitatief onderzoek tot de mogelijkheden.

Smidswater

Smidswater Creatief communicatiebureau

Een hecht team van (interaction) designers, copywriters, projectleiders en adviseurs: alles onder een dak. Wij stellen de juiste vragen, u krijgt de beste oplossingen. Van strategie en concept tot uitvoering, met service op maat!

Go! Total Branding

Go! Total Branding Marketing- en merkstrategie

Go! Total Branding helpt organisaties en bedrijven bij het creëren van een sterke marktpositie en het vergroten van hun waarde voor hun stakeholders. Marketing strategie en merkstrategie vormen ons domein.

Bureau Oyen Beheer

Bureau Oyen Beheer Verandertrajecten

Bureau Oyen Beheer begeleidt en realiseert complexe veranderingstrajecten. Deze worden hanteerbaar gemaakt door samenwerken, relativeren en door ze in de juiste context te plaatsen. De kracht van goede communicatie staat hierbij altijd centraal.