Decisionmakersonderzoek

Een pitch winnen

Decisionmakersonderzoek. In dienstverlening spelen specifieke ‘decisionmakers’ een cruciale rol in het keuzekoopproces. Inzicht in de DMU en de besluitvorming in elke stap van het proces is dan ook van groot belang om de kans op succes te vergroten. De rationele en emotionele argumenten die u gebruikt om op een longlist te komen om uiteindelijk tot een opdracht te komen, dient u zorgvuldig af te wegen om in elke fase van het keuzekoopproces de credits te bemachtigen die u de eindoverwinning brengen. Een decisionmakersonderzoek geeft u de noodzakelijke input om de DMU effectief te benaderen, voor u te winnen en aan te binden.

In uw acquisitie zet u verschillende middelen en mensen in. Vraag is natuurlijk of dat op de meest effectieve manier gebeurt. De verliezer haalt meestal zijn schouders op: volgende keer beter. Ook een verloren order levert enorm veel informatie op. Zeker ook als we de concurrente aanbieders die wel succesvol waren in onze analyse betrekken.

De onderzoekers heeft in verschillende sectoren het keuzekoopproces van DMU’s voor opdrachtgevers inzichtelijk gemaakt en succesvol geadviseerd over verbeteringen waardoor het scoringspercentage flink is toegenomen.  

Wat levert het op? Succesvolle pitches!

 

  • Inzicht in het keuzekoopproces
  • Inzicht in wat DMU’s vinden, denken en willen
  • Input om uw communicatie veel preciezer en effectieve in te richten en succesvoller te pitchen
Meer weten? Neem contact op met:

Ferdi Oyen
06 25 02 81 30
ferdi@de-onderzoekers.nl