Onze mensen

De Onderzoekers bestaat uit professionals die hun sporen in uiteenlopende achtergronden hebben verdiend. Wat onze mensen bindt, is de interesse in menselijk gedrag: achterliggende motieven, keuzes en argumenten.  Onze mensen zijn vooral benieuwd in één ding: het antwoord op de vraag achter de vraag.

Drs. Edsco de Heus

Drs. Edsco de Heus Communicatiestrateeg

Heeft een achtergrond als creatief strateeg bij grote communicatiebureaus en is auditor bij de Dutch Quality Agency. Altijd bezig met strategie gebaseerd op onderzoek. Zeer goed ingevoerd in de non-profit en de zorg. Meester van de vraag achter de vraag.

Dr. Peter Pot MBM

Dr. Peter Pot MBM Merkstrateeg

Oud-journalist, marketingstrateeg en brandmanager. Doet onderzoek in de praktijk, maar doceert ook aan de Universiteit Leiden. Veel ervaring in het bedrijfsleven en bij de Rijksoverheid en in de zorg. Verbonden aan de Universiteit van Leiden en de NHTV Internationale hogeschool te Breda. Meester van de ’strategische stilte.’

Paulien Morsch MSc

Paulien Morsch MSc Consumentenpsychologe

Economisch en consumentenpsychologe. Altijd op zoek naar nieuwe onderzoeksmethoden waarmee we ons instrumentarium verbeteren en verfijnen. Meester in het blootleggen van psychologische constructen.

Dr. Kees van der Lee

Dr. Kees van der Lee Onderzoeker

Heeft een achtergrond als bedrijfskundige en is geïnteresseerd in samenwerkingsvraagstukken op diverse niveaus in organisaties binnen de gezondheidszorg en het onderwijs. Hij staat voor resultaat en praktische oplossingen: die de samenwerking bevorderen en het werk van mensen beter én leuker maken. Aan de universiteit houdt hij zich vooral bezig met de kwaliteitseisen van onderzoek.