Evaluatie onderzoek

Evaluatie onderzoek is binnen De Onderzoekers de verzamelterm voor een groep onderzoeken die sterk reflectief van aard zijn. Evaluatie onderzoek heeft betrekking op twee zaken: de eigenheid en de perceptie van een organisatie of merk óf de ervaringen van stakeholders met het merk of organisatie.

Identiteitsonderzoek | imago onderzoek

Identiteitsonderzoek maakt helder waarvoor een merk of organisatie staat. Dit kan relevant zijn bij discussies over merkportfolio of bij transities en fusies van organisaties. Imago onderzoek gaat over de percepties van merken en organisaties bij stakeholders en doelgroepen: wat roepen ze bij hen op en in hoeverre is dit in lijn met de identiteit c.q. het gewenste imago?

Evaluatie van uw serviceconcept | evaluatie van uw dienstverleningsconcept

Evaluatie van uw serviceconcept of dienstverleningsconcept heeft de focus op twee belangrijke touchpoints van dienstverlenende organisaties: dienstverlening in de breedte óf met de focus op service (de after-sales). Het resultaat? Bruikbare input om snel de vinger te kunnen leggen op die aspecten die ambities als het gaat om dienstverlening en service in de kiem smoren.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek | Klanttevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheidsonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek reflecteren op wat medewerkers of klanten voelen en vinden met betrekking tot  – delen van uw organisatie. Van innovatie tot producten en diensten, van werkklimaat tot mate van aanbevelen.